"ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ"


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η εταιρεία μας υδρορροές Λιακόπουλος δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία και τοποθέτηση υδρορροών με εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα. Η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και η άριστη αισθητική του τελικού αποτελέσματος που επιτυγχάνεται από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες μας, μας καθιστούν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των υδρορροών.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας παντός τύπου εργασίες, άμεσα και υπεύθυνα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σας εξασφαλίζουν μέγιστο βαθμό αντοχής, ανθεκτικότητας και στεγανότητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το κινητό συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση και σας προτείνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της καταλληλότερης υδρορροής.

Οι υδρορροές αλουμινίου είναι διαθέσιμες σε 29 αποχρώσεις, ώστε να μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο και τοποθετούνται μονοκόμματα χωρίς στηρίγματα, ανεξάρτητα από το μήκος της στέγης, εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη στεγανότητα.

Για να διατηρήσετε την υδρορροή σας πάντα καθαρή από ξένους παράγοντες π.χ. φύλλα δέντρων, ξένα σώματα κ.ά., αλλά και να ελαχιστοποιήσετε τη συντήρηση, γλυτώνοντας από επιπλέον έξοδα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε το χτένι - σχάρα υδρορροής.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα
προϊόντων και κατασκευών:

 • Λούκια - Νεροσωλήνες - Κανάλια
 • Σωλήνες Αποχέτευσης - Φρεάτια
 • Υδρορροές αλουμινίου - Σχάρες αλουμινίου
 • Υδρορροές χαλκού
 • Υδρορροές ψευδαργύρου
 • Γαλβανιζέ 
 • Υδρορροές zinc
 • Χτένι – Σχάρα

Πλεονεκτήματα τοποθέτησης
υδρορροής:

 • Δεν φουσκώνουν τα χρώματα και οι σοβάδες
 • Δεν μαυρίζουν οι τοίχοι
 • Ξενοιάζετε από βαψίματα
 • Με το χτένι – σχάρα ξενοιάζετε από εξωτερικούς παράγοντες

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ 

image-357993-icon1-c9f0f.jpg
Οι υδρορροές αλουμινίου είναι οι πλέον διαδεδομένες, προτιμώνται κυρίως από ιδιώτες, αφού διαθέτουν χαμηλό ειδικό βάρος, υψηλή μηχανική αντοχή και αντοχή σε διαβρώσεις και στο χρόνο.

Βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία χρώματος και δεν σκουριάζουν.
Η τιμή παίζει πρωταρχικό ρόλο αφού είναι η πιο οικονομικές στη αγορά.


ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 

image-placeholder.png

Οι υδρορροές χαλκού χάρη στις φυσικές ιδιότητες του συγκεκριμένου μετάλλου, έχουν μεγάλη αντοχή στην διάβρωση και στις φυσικές καιρικές συνθήκες.
Σας εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, αντοχή στη διάβρωση και το χρόνο, χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή αισθητική και η ανακυκλωσιμότητας του υλικού.


Συνδυάζονται απόλυτα σε κλασικά κτήρια σπιτιών και νεοκλασικά διατηρητέα καθώς επίσης και σε εκκλησίες. 


ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΙΝΟΧ 

image-placeholder.png
Οι υδρορροές inox είναι από υλικό ανοξείδωτου ατσάλι. Δεν σκουριάζουν και έχουν μεγάλη διάρκεια χρόνων. Αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν αλλοιώνονται αφού έχουν μεγάλη θερμική αγωγιμότητα.

Προτείνονται σε μοντέρνες κατασκευές και σε ξενοδοχειακές μονάδες.

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ZINC

image-placeholder.png
Οι υδρορροές από zinc είναι ένας συνδυασμός υλικών από τιτανιούχου ψευδάργυρο που δημιουργεί επιπρόσθετες μηχανικές ιδιότητες για εφαρμογές μεγάλης διάρκειας ζωής χωρίς να έχει επιπρόσθετες συντήρησης στο χρόνο.

Το συνεργείο μας είναι σε θέση να σας προτείνει τι ταιριάζει σε κάθε κτίριο, μελετώντας το κάθε χώρο ξεχωριστά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΟΡΡΩΝ 

image-placeholder.png

Η προστασία υδρορροών γίνεται με σχάρες και προσταυτικά φύλλα ώστε να μην μαζεύονται φύλλα και υπολείμματα και φωλιές από τα πουλιά.

Αν το νερό της βροχής δεν μπορεί να απομακρυνθεί αρκετά γρήγορα μετά από έντονη βροχόπτωση, η υδρορροή θα πλημμυρίσει. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα διαρροές σε απροσδόκητα σημεία. Μπορείτε να αποφύγετε τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα, τοποθετώντας μια σχάρα συγκράτησης φύλλων στην αποχέτευση. 


Κρατήστε μακριά τα χοντρά υπολείμματα ώστε να μη φράξει τόσο γρήγορα η αποχέτευση. Η σχάρα συγκράτησης φύλλων πρέπει να καθαρίζεται τακτικά ώστε να μη φράξει.